Tipy

Mnoho míst s lepšími hamburgery u nás nenajdete

Češi mají spoustu tradiční jídel, po kterých se krásně kyne. Svíčková, vepřová se zelím nebo jitrnice jen tak s chlebem jsou baštou, která dokáže žaludek zaplnit a zároveň také pohladit.

Nicméně existuje i spousta velice chutných a zároveň krásně nezdravých jídel ze zahraničí. Mezi ty nejrozšířenější pochoutky patří třeba klasický americký hamburger.

Ne všude narazíte na kvalitní jídlo

Ne každý má však tento druh krmě rád. Přeci jen, hodně lidí se dívá na import z ciziny skrze prsty, zvláště když se jedná o jídlo. Hamburger přitom nevypadá vůbec jako něco extra. Zatímco se svíčkovou je potřeba se dělat klidně i půl dne, v tomto případě stačí opéct karbanátek a strčit ho mezi rozpůlenou housku.

Je pravda, že do jisté míry jde o docela jednoduché jídlo, jenž je hned hotové. To mu však na atraktivitě, a hlavně chuti, neubírá. Stejně jako v jiných případech, tak i zde dost záleží na kuchaři. Když narazíte na někoho, kdo dává do přípravy hamburgerů maximum úsilí, uvidíte, že i maso v housce může chutnat božsky.

Zkušení kuchaři

Dobré hamburgery můžete i v našich zeměpisných šířkách dostat prakticky v každém městě, nicméně chcete-li okusit přeci jen něco trochu výjimečnějšího, musíte si zajít na hamburgery Břeclav.

Najdete zde nejen klasické hamburgery a jejich různé odnože, ale rovněž si můžete pochutnat v burger Břeclav i na lahodných fries neboli hranolkách. Zdejší podnik vedou Alča a Honza, kteří posledních sedm let strávili v zahraničí a mimo jiné se tam naučili spoustu nových receptů na skvělé burgery.

Součástí jídelníčku však nejsou pouze výrobky z masa, ale na své si přijdou i vegetariáni. NeMaso, jak zdejší říkají vegetariánské výplni hamburgeru, je stejně lahodné jako to pravé. Nejedná se ovšem o žádnou masovou napodobeninu, ale o kvalitní vegetariánskou alternativu, kterou si občas rádi dopřejí i jinak zapřisáhlí masožravci.